Nov 26, 2017

Den Bitcoin Code bluff

Den Bitcoin Code är ett nytt system, som lovar att göra dig en massa pengar. Här är vad du behöver veta om Bitcoin Code programvara innan du bli nästa offer för en investering bluff .

Problemet är att Bitcoin koden är inte annorlunda än andra bedrägerier. De hävdar att du kommer att göra stora vinster på tusentals per dag, men sanningen visar något annat.

bluff Alert

VARNING! Du kommer att förlora dina pengar Använda Denna falska programvara, läsa varför.

Se det bästa mäklare för handel Bitcoin, se här .

Den Bitcoin Code bluff

Anledningen till The Bitcoin Code är en total bluff, eftersom de hävdar en 99,4% noggrannhet. De visar på deras hemsida TheBitcoinCode.com endast fyra exemplar finns, men det är inte sant eftersom vi öppnade fyra konton med dem.
” Programmet drivs av en innovativ algoritm som vinner affärer med 99,4% noggrannhet. 
Målet med videon är att få dig att öppna en handel konto på mäklaren de själva väljer, och för dig att sätta in pengar där.
Den Bitcoin Code Scam Trading System
Den Bitcoin Code Scam Trading System

Den Bitcoin Code Review

En riktig automatiserad handel programvara är tänkt att vara baserad på tekniska indikatorer och generera handels varningar och plats handel för ditt konto.

När vi har registrerat för programmet, här de helt enkelt be er att sätta in pengar i mäkleri konto. Det finns ingen möjlighet att se den faktiska programvaran, hur det fungerar, eller om det finns några inställningar för det. Vi kan bara anta att Bitcoin Code är bara en ”tratt” för att få dig att sätta in pengar på några offshore, olicensierad mäklare.

Real auto trading robots Tillåt dig investerare att konfigurera alla aspekter av programvaran innan du gör en insättning. Titta på den populära program .

Varning Om Unlicensed Brokers

Det är viktigt för alla investerare att veta att dina pengar hålls på en mäklare, och om att mäklaren inte är licensierad, kommer du aldrig se dina pengar igen! När du lär dig detta bluff fungerar, läser detta , kommer du att förstå varför de skulle ansluta dig med en olicensierad mäklare.

Om du är intresserad av handel Bitcoin CFD kan du hitta en lista över populära mäklare här .

Official Website: TheBitcoinCode.com .

Bästa Bitcoin CFD Mäklare

Bästa mäklare för Bitcoin

AvaTrade  licensieras i Australien av ASIC. De har Bitcoin handel finns på sina lättanvända handelsplattformar,  se här .

Tala om andra investerare Vilken bluff mäklare Bitcoin Koden ordinerat i kommentarerna nedan.