Dec 25, 2017

Ethereum Code robot bluff

I denna översyn av Ethereum Code bevisar vi att denna handel program är en bluff som du måste undvika. Den presenteras av Mark Weston / Jad Baker .

Ethereum Code är en binär alternativ robot som är tänkt att handla Eter och göra dig minst $ 3000 per dag.

Och eftersom Ethereum Code är gratis, kan du påstås bli rik gratis. Verkligen?

Ethereum Code robot bluff

Risken disclaimer säger alltSanningen är att Ethereum Code är en bluff som missbruk binära optioner och kryptovaluta Ethereum (eter). I själva verket har det ingenting att göra med cryptocurrencies , som vi kommer att visa nedan.

Allt du höra och se i Ethereum Code videon är falsk. Historien är helt falska. Det avsiktligt missbrukar Ethereum namn så att Ethereum Code omdöme verkliga Recensioner av denna bluff kan inte göra det till toppen i sökmotorerna.

Mark Weston naturligtvis inte existerar, i video bedragare visar en stock photo. Tro inte oss? Du måste bara läsa Risk Disclaimer de visar. I det de medger att det inte finns några garantier och att videon är fiktiv . Titta på vår bild.

falska vittnesmål

Vittnesmål är falskaInte bara hittar falska recensioner av Ethereum koden på Internet, det finns också falska vittnesmål i videon .

Betalda skådespelare ljuger om programmet , de är i huvudsak hjälpa bedragare att lura folk.

Kolla vår bild för att se bevis, säljer den här killen falska vittnesmål för fem dollar på Fiverr kan vem som helst anställa honom.

bluff programvara

Roboten fungerar inteVi testade också Ethereum Code robot och vi upptäckte snabbt att det är en ökänd handel programvara som används av en hel del bedrägerier.

På vår bild ser du några av de andra bedrägerier som bygger på samma programvara , som alternativ Robot , Crypto Robot 365 och 8 Binary Robot . Du kommer också att märka att det inte handlas cryptocurrencies men fiat par.

Denna robot är extremt farligt, eftersom det i demoläget den använder en falsk pris foder för att generera falska vinster . Människor med inte tillräckligt med erfarenhet kan därför tro att roboten är lönsamt och låt den handla med sina pengar.

Men verkliga handel uppenbarligen inte kan förfalskas, så Ethereum Code roboten kommer snabbt att förlora sina pengar .

Hur det verkligen fungerar

Det verkliga syftet med Ethereum Code roboten är att få dig att sätta in pengar med en oreglerad och bluff mäklare - Stern alternativ. Detta beror på att människor som kör roboten är anslutna med denna mäklare, de får betalt för att hänvisa nya insättare. Det är allt.

Men nu vet du att om du sätter in pengar och låt Ethereum Code handel med det, kommer du att förlora den.

Slutsats

Den Ethereum Code robot är en bluff som genererar falska demo vinster och förlorar pengar i verkliga handel. Håll dig borta från det!

För att verkligen tjäna pengar på handel du behöver utveckla en lämplig strategi. Du kan försöka göra det på en gratis demo-konto med en reglerad mäklare.